Menu

Update Corona-maatregelen

Meer informatie.

CORONA-MAATREGELEN MINDER STRENG

Coronamaatregelen hoger onderwijs
Vanaf eind april is het mogelijk om een dag per week college te volgen. De eerste HOVO cursus is dan ook begin mei op locatie van start gegaan. In de zomer moeten de maatregelen van mondkapjes en anderhalvemeter afstand nog in acht worden genomen. Voor de periode hierna is het nog onduidelijk wat er mogelijk zal zijn. Mogelijk zullen we ook in het najaar van 2021 nog rekening moeten houden met de verschillende coronamaatregelen. De voorschriften die door de overheid aan samenkomsten worden gesteld, zullen wij uiteraard in acht nemen.

Beperkt aantal cursisten en online mogelijkheid
In veel gevallen zullen er minder cursisten tot de collegezaal kunnen worden toegelaten dan normaal het geval zou zijn. Het dan vaak wel mogelijk om de cursus online te volgen.

Telefonische bereikbaarheid
Voorlopig werken al onze medewerkers nog steeds thuis. De telefonische bereikbaarheid is daardoor beperkt. We zijn bereikbaar op telefoonnummer 06-57406194 op maandag tot en met woensdag tussen 10.00 en 12.00 uur. U kunt ook een mailtje met uw vraag of opmerking sturen naar hovo@rug.nl.
Vanaf 1 september verwachten we weer telefonisch op kantoor bereikbaar te zijn, van maandag tot en met donderdagochtend.
Cursusgids
We hopen dat u een goede keuze kunt maken uit ons cursusaanbod.

HOVO Noord-Nederland: OMDAT U MEER WILT WETEN!

U wilt uzelf blijven ontwikkelen, blijven leren. Leren over onderwerpen waar u altijd al meer van wilde weten, zoals geschiedenis en archeologie, kunst- en cultuurwetenschap of filosofie.  Kennismaken met nieuwe benaderingen en inzichten uit de psychologie of uw begrip vergroten op het gebied van natuurwetenschap en kosmologie.  
Of meer begrijpen van hedendaagse ontwikkelingen en de veranderingen en bedreigingen van onze maatschappij.
Dan kiest u voor een van onze inspirerende Hovo-cursussen. Colleges op niveau, met gespecialiseerde docenten en met gelijkgestemden als uw medestudenten.

U wilt uzelf blijven ontwikkelen, blijven leren.

Cursusgids
We hopen dat u een goede keuze kunt maken uit ons cursusaanbod.
CURSUS UITGELICHT
ACTUEEL
AANMELDEN NIEUWSBRIEF
${error}
${success}
Ongeveer 4 x per jaar verzenden wij onze nieuwsbrief met actuele informatie over onze activiteiten en nieuw cursusaanbod. Wilt u graag op de hoogte blijven? Meld u dan hier aan.

HOVO NOORD-NEDERLAND VOOR CURSUSSEN OP ACADEMISCH NIVEAU

HOVO Noord-Nederland biedt in Noord-Nederland (Groningen, Friesland, Drenthe) het hovo-onderwijs aan, gericht op mensen vanaf 50 jaar. HOVO Noord-Nederland is gelieerd aan drie instellingen voor hoger onderwijs: de Rijksuniversiteit Groningen, de Hanzehogeschool Groningen en NHLStenden Hogeschool in Leeuwarden.